Banksjefen var spilleavhengig

Banksjefen var spilleavhengig

Det var trist, men samtidig flott, å lese artikkelen om Bjørn Karlsen. Det var også godt å konstatere at det er flere som har sansen for Karlsen og hans person. Tenker da på tilbudte jobbmuligheter.

Er ikke i det minste tvil om at dette kommer til å gå bra, og at det er mange der ute som har god tro på Karlsen og hans person. La tiden jobbe.

Det er helt klart at det som er skjedd er galt, at han har opptrådt illojalt, i det hele tatt har han gjort seg skyldig i en ganske alvorlig forbrytelse.

Om dette hersker det ingen tvil, men det har han jo innrømmet ganske klart selv.

Han var kanskje en av de siste jeg ville tillagt en slik handling, «men unntaket som bekrefter regelen ». Synes dette bare beviser med tyngde at selv den beste kan bli fristet når fristelsene oppstår, eller muligheten for å løse private problemer frister.

Vi mennesker er ofte svake for fristelser når de tilbys eller oppstår, og det er ofte viktigere å beholde et positivt ytre, enn å ha et rent indre.

Det indre er det jo nemlig ingen som ser.

Det er sikkert mange som mer eller mindre kjenner seg igjen her.

Samfunnets krav til oss er imidlertid sterkt, og det må tilfredsstilles, koste hva det koste vil.

Tror mange føler på dette i et samfunn hvor levestandard og prestisje ofte er viktigere en å gå rundt med en ren samvittighet, et sterkt indre. Masken er ofte viktigere å beholde. Ønsker deg lykke til videre, stå han av.

This post was written by

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *